Åpningsfest 6. september kl 18:00

Vi gleder oss over å være i gang med nytt skoleår og vi ønsker alle elever og foresatte hjertelig velkommen til den årlige åpningsfesten på Tryggheim Forus. Vi møtes først i gymsalen til en møtedel med presentasjoner, andakt, sang og elevinnslag. Deretter går vi inn i skolebygget.

Elevene møter lærerne sine utenfor gymsalen kl. 17:50 og sitter med klassen sin i gymsalen. Etter vi er ferdige i gymsalen er det foreldrene som har ansvar for barna/ungdommene og da går vi sammen inn på skolen og spiser kvelds-/kaffemat. Hvert hjem tar med seg et matfat som settes ut på felles bord som alle kan forsyne seg av. Det kan for eksempel være påsmurte rundstykker, gjærbakst, langpanne, fruktfat o.l. Det er viktig at maten er skjært opp på forhånd og at det kan spises i en serviett. 

Det blir servering av kaffe, te, saft/vann. 

Klasserommene vil være åpne så ta gjerne en tur innom med elevene for å hilse på lærere, klassekamerater og andre foreldre. Her kan dere også spise. Vi oppfordrer alle til å hilse på noen de ikke kjenner fra før. 

Vi minner om at åpningsfesten er obligatorisk for elevene og teller som en halv skoledag. 

Vi ser frem til å møte dere alle!

Tryggheim Forus

Prinsens vei 3

4315 Sandnes

51 67 80 10

Org.nummer: 993 272 590

  • Følg oss på facebook

Tryggheim Forus 2022©