Åpningsfest 7. september

Vi ønsker alle våre elever med foreldre velkommen til åpningsfest i gymsalen onsdag 7. september kl. 17:30. Det blir presentasjon av klassene og de ansatte på skolen, sang, andakt og elevinnslag. Elevene møter lærerne sine utenfor gymsalen kl. 17:15 og sitter med klassen sin i gymsalen. Etter vi er ferdige i gymsalen er det foreldrene som har ansvar for barna og da går vi sammen inn på skolen og spiser kvelds-/kaffemat. Hvert hjem tar med seg et matfat som settes ut på et felles bord som alle kan forsyne seg av. Det kan for eksempel være påsmurte rundstykker, gjærbakst, langpanne, fruktfat o.l. Det er viktig at maten er skjært opp på forhånd og at det kan spises i en serviett. Det blir servering av kaffe, te, saft/vann. Klasserommene vil være åpne så ta gjerne en tur innom med elevene for å hilse på lærere, klassekamerater og andre foreldre. Vi minner om at åpningsfesten er obligatorisk for elevene og teller som en halv skoledag. Vel møtt!

Tryggheim Forus

Prinsens vei 3

4315 Sandnes

51 67 80 10

Org.nummer: 993 272 590

  • Følg oss på facebook

Tryggheim Forus 2022©