Oppdatert om testing og isolasjon ved sykdom

Oppdatert om testing og isolasjon ved sykdom

Det er igjen kommet nye retningslinjer.

Elever trenger kun teste seg dersom de har symptomer.

Ved koronasykdom må man være hjemme/i isolasjon 4 døgn:

Hvis du tester positivt på korona skal du isolere deg i 4 døgn. Hvis du ikke har tydelige symptomer skal du være i isolasjon i 4 døgn fra den dagen du testet positivt. Dersom du har symptomer må du i tillegg ha vært feberfri i minst 24 timer uten bruk av febernedsettende preparater. Dette gjelder alle virusvarianter.

Hvis du tester positivt, men ikke har symptomer, kan isolasjonsperioden bli forskjøvet. Det vil si at hvis du får symptomer etter du har testet positivt, varer isolasjonstiden i fire dager fra det tidspunktet du fikk symptomer.

Les ellers info fra Sandnes kommune her: https://www.sandnes.kommune.no/aktuelt/corona-viruset/

Tryggheim Forus

Prinsens vei 3

4315 Sandnes

51 67 80 10

Org.nummer: 993 272 590

  • Følg oss på facebook

Tryggheim Forus 2022©