3. klasse på fjelltur

3. klasse på fjelltur

Nydelig dag på Alisfjedle

Onsdag hadde 3.klasse pakket tursekkene og var klare for å bestige et høyt fjell. Vi kjørte til Fløysvik hvor turen skulle starte. Anne May og Sveinung var turledere. Tross bratte bakker og kronglete sti nådde vi alle toppen. På toppen av Alisfjedle var det en flott utsikt!

Vi spiste niste og koste oss i det fine været. Så hadde vi litt matematikk – kastet blink for å samle hundrere, tiere og enere. Turen ned var litt lettere. På veien fant vi både innsekter og andre skatter. Slitne, litt skitne (mye sauebæsj) og glade reiste vi tilbake til skolen.

3. klasse er virkelig noen sprekinger! Tusen takk for en flott tur!

Tryggheim Forus

Prinsens vei 3

4315 Sandnes

51 67 80 10

Org.nummer: 993 272 590

  • Følg oss på facebook

Tryggheim Forus 2022©