Uteskole

I dag gikk vi tur til Forus stranden. Dagens prosjekt var å steke egg i konvolutt, på bål.

Før vi gikk leste vi en oppskrift om hvordan vi skulle steke eggene. Vi fulgte oppskriften, tok smør og egg i konvolutten, festet den på en grillpinne og holdt den over bålet. Vi synes det var vanskelig å steke eggene. Noen konvolutter tok fyr, noen egg ble svidde, mens andre egg rant ut av konvolutten og ned i bålet. Men selv om stekingen ble litt vanskelig, var det veldig gøy å prøve ut. Vi hadde det veldig morsomt med prosjektet.

Vi brukte også mye tid på å lete etter ting i fjæra. Det var mange krabber som gjemte seg under steinene. Vi fant også mange fine skjell. Det ble en veldig fin dag, i strålende sol!

Tryggheim Forus

Prinsens vei 3

4315 Sandnes

51 67 80 10

Org.nummer: 993 272 590

  • Følg oss på facebook

Tryggheim Forus 2020©